V zgodbi sta dve deklici, ki sta nama z možem posodili svoji začetnici za ime družinskega podjetja Lilavila (Li kot Lira in La kot Lani – pa še vila za povrh, da bo bolj čarobno) in nama dali neskončno ljubezni, naju ogromno naučili in nas vse štiri za zmeraj povezali. Lilavila je družinska zgodba – poslovna ideja se je rodila spontano, kot odgovor na večna vprašanja, ki so se vrstila dvakrat letno: “Mami, oči, kako bom praznovala svoj rojstni dan? Bo letos kaj drugače, kot lani?”.

In smo šli, s skupnimi močmi, kot družina, v neznano, za kar sva danes neizmerno hvaležna ❤.

Lilavila je resnično prostor, kjer je sreča doma! Glavno besedo pri idejah, izbiranju dekoracije, animacijskih tematik, pripomočkov in samih zgodb imata najini dve punci – njuna otroška domišljija ne pozna meja. Igralnica je okrašena z veliko mero ljubezni, stenske dekoracije so ročno izdelane, stene prebarvane in porisane lastoročno, vse igrače in igrala pa izbrane skrbno, z varnostjo na prvem mestu. Naš odnos do strank je spoštljiv, pri odgovarjanju na sporočila, klice in e-pošto smo hitri in zanesljivi, sami kreiramo in urejamo spletno stran ter družabna omrežja – z vsemi napakami vred :). V Lilavili je slavljenec vedno na prvem mestu – to se nam zdi še posebej pomembno – željam staršev in malih obiskovalcev se v popolnosti prilagajamo, jih poslušamo in jim damo vedet, da je to njihov poseben dan!

Na poti vzponov ste z nami bili tudi vi, naše zveste stranke. Ogromno vas je, ki nam zaupate in se nam iz leta v leto vračate! Brez vaše pomoči in sodelovanja nam ne bi uspelo prehoditi te poti in doseči teh uspehov – iz srca se vam zahvaljujemo za zaupanje. Draga Lilavila, tebi pa v prihodnosti želimo še mnogo nasmejanih obrazov, veselih vzklikov in malih ponosnih slavljencev. Čin-čin, na še mnogo let ❤❤❤.