TEMATSKA PUSTOLOVŠČINA - ANIMACIJSKI PROGAM

Organizacija rojstnodnevne zabave še nikoli ni bila tako preprosta - pokličete, rezervirate termin, pripeljete otroka in nora zabava se lahko začne!
NI vam treba skrbeti glede izdelave tematskih vabil, hrane, pijače, pogrinjkov - za zabavo poskrbimo v celoti.

Animacijske zabave so primerne za otroke od 4. leta dalje, potekajo pa brez prisotnosti staršev, za otroke skrbita najmanj dva animatorja. Vse zabave so interakcijske in prav za vsako igrico potrebujemo sodelovanje otrok, zato vas prijazno prosimo, da upoštevate starostno omejitev.
Starši otroke lahko počakate v kateri od bližnjih kavarn ali v miru opravite nakupe.

Kaj vse je vključeno v paket?

Tematska zabava (za 10 otrok) traja 2,5 uri in vsebuje:

pijačo – sokove in vodo v neomejenih količinah,

pice za otroke – margerite

slane prigrizke – medvedke in pokovko (doplačilo za sadne krožnike),

vse za pogostitev – krožnike, kozarce, jedilni pribor, prtičke,

darilce za slavljenca/slavljenko,

tematska vabila v elektronski obliki,

okrasitev vhoda v igralnico s pompomi in rojstnodnevnim napisom,

personalizirano čestitko na vhodu / lightbox napis,

2 animatorki; varno, toplo in strokovno vodeno animacijo,

tematsko pustolovščino od začetka do konca zabave, prepletanje interakcijskih tematskih animacijskih vsebin s prosto igro.

Cena paketa: 200 €

Doplačila za dodatke

  • poslikava obraza: 35€
  • vsak dodaten otrok (nad 10): 10€/otrok
  • drugi ali dodatni slavljenec: 10€
  • modeliranje balonov: 25€
  • tematski pogrinjek (16 krožnikov, kozarčkov, prtičkov): 16€
  • natisnjena vabila (15 kosov): 7€
  • sadni krožniki: 15€

Tematike zabav

Prav vsak slavljenec je na naših animacijskih zabavah obravnavan individualno: prisluhnemo željam otrok in staršev in ustvarimo unikatno rojstnodnevno animacijo, ki jo prilagodimo starosti otrok, velikosti ter dinamiki skupine in razmerju med spoloma. Naše zabave potekajo sproščeno, otrokom ponujamo spontano in kreativno samostojno igro ob blagem usmerjanju tematskega animatorja*.

Kako izuriti svojega zmaja (4+)

Gusarji + iskanje skritega zaklada (4+)

Čaka te gusarska pustolovščina! Si dovolj pogumen/a, da premagaš morsko pošast, spiješ strupeno kri morskega psa in se z gusarsko ladjo odpraviš na iskanje zaklada?

Ninja želve (4+)

Divja brata Kratt (4+)

Rad/a raziskuješ živali? Odpravi se po stopinjah Chrisa in Martina, s pomočjo diskov spreminjaj svojo podobo in reši živalski svet.

Pika Nogavička (4+)

Obiskala te bo navihana deklica, s katero se lahko pomeriš v moči in hoji zadenjsko! Da bo še bolj živahno, pojemo Pikino pesem, se igramo igrice, ki se jih je Pika naučila na potovanjih po širnem svetu in iščemo Pikin zaklad!

Indijanska zabava (4+)

HOUGH! Odpotovali bomo v skrivnostni svet Indijancev. Naučili se bomo indijanskega pozdrava ter ustvarili perjanice in si naslikali bojne barve. Ob glasbi bomo priredili zabavo, se naučili indijanskega plesa ter na koncu iskali indijanski zaklad.

Ledena zabava in obisk ledene kraljice Else (4+)

Zabava polna čarovnij! Elsa te bo naučila začarati čarobni napitek, pomagala ti bo ustvariti bleščeče čarobne paličice in te naučila svoj posebni ledeni ples.

Miraculous (4+)

Pikapolona bo s pomočjo čarovnij črnega mačkona prebivalce Lilavile (no, in Pariza) branila pred zlobnim Metuljem, ki želi nadzorovati vse okoli sebe. Bo njenim malih pomočnikom uspelo zlobneže spremeniti v prijazne ljudi?

Morska deklica (4+)

Zaplavali bomo skozi globine morja, se prebijali mimo alg, zlobnih hobotnic in morskega psa ter iskali čarobne praške, zakopane pod školjkami. Kdo ve, mogoče nam celo uspe rešiti Arielo pred urokom zlobne morske čarovnice Uršule?

Samorogova zabava (4+)

Naj te mavrica ponese v čarobni svet samorogov, bleščic in čudežnih napitkov!

Princeskina zabava (4+)

Vilinka Mia in njen samorog (4+)

Mia otroke popelje v svoj vilinski svet. Naučila te bo leteti, izdelati magične samoroge, premagovati ovire in poiskati samorogov zaklad.

Obisk Zvončice / Peter Pan zabava (4+)

Verjameš v vile? Zabava polna čarovnij, bleščečih se zakladov in čarobnih paličic. Pa kakšnega pirata tudi 🙂

Vilinska zabava (4+)

Zlobni pirati so vili ukradili zaklad. Pomagaj ji ga najti! V zahvalo te bo naučila izdelovati čisto pravo čarobno paličico in ti pokazala tudi kakšno čarovnijo.

Tematika dinozavrov / raziskovalna zabava (5+)

Nauči se razlikovati med najpomembnejšimi dinozavri, oglej si velikansko dinozavrovo kost in paleontologu pomagaj poiskati izgubljeno dinozavrovo jajce! Za trdo delo na koncu vse čaka nagrada.

Harry Potter (5+)

Čarovnica na zabavi (6+)

Čarovnica Lucinda bo priletela iz čarobnega gozda in te naučila prerokovanja iz čarobne krogle. Spremenila vas bo v bitja noči, naučili se boste leteti na metlah, kot nagrado pa boste našli čudežni bleščeči zaklad!

Pižama Party (7+)

Je pravi žur! Steklenica resnice, obmetavanje z blazinami, obilica dobre glasbe ter ples ob svetlobi disko krogel.

Disko zabava (7+)

V Lilavili bomo ustvarili čisto pravi disko! Prižgali bomo disko kroglo in se naučili prav posebne koreografije! Manjkaš samo še ti in tvoji prijatelji, da zažurate ob plesni glasbi.

Lilavila ima talent (7+)

Noro tekmovanje talentov ob glasbi in disko lučkah!

Modna pista (7+)

Modni dodatki, bleščice, frizura ...in nared si za sprehod po čisto pravi modni pisti. Ob spremljavi napovedovalke, disko lučk in glasbe boš vsem pokazala, kakšna zvezda si! Kot se za zvezdo spodobi, te na koncu čaka fotografiranje za naslovnico.

★ Detektivska zabava (8+)

Ojoj, gospa Novak je izgubila svoj dragocen nakit - še dobro, da bo na obisk prišel čisto pravi detektiv! Pokazal ti bo svoje pripomočke, potem pa mu boš pomagal najti izgubljene drage kamne. Na tvoji poti te čaka ogromno zapletenih nalog (nevidna pisala, premagovanje laserjev...), zato se pripravi na kravžljanje možgančkov.

★ Gozdni rojstni dan

Odlična zabava za mlade raziskovalce! Poznaš Rožnik in gozdne škrate? Imaš kompas, znaš razbrati namige in pozorno slediti navodilom? Rad raziskuješ naravo in njene zaklade, prosto tečeš po travnikih in plezaš na drevesa? S prijatelji se nam pridruži in poišči zaklad.

★ Športna zabava

Če imaš veliko energije, je to prava zabava zate! S svojimi prijatelji se boš pomeril v različnih igrah, preizkusil spretnostne poligone, se pomeril v moči in se pri tem neizmerno zabaval!

* Ker so nam naši majhni gostje najpomembnejši, na zabavah zelo upoštevamo mnenja in ideje otrok ter se ravnamo po ritmu in dinamiki celotne skupine, ter si dopuščamo možnost spremembe opisane vsebine posamezne tematike. Na prvem mestu nam je zadovoljstvo malih gostov, in vsako zabavo maksimalno prilagodimo odzivom in interesom otrok. Ko na zabavi dodatno izvajamo poslikavo obrazov je verjetnost odmika od opisane vsebine še večja.

Rezervirajte termin

(Za vsa dodatna vprašanja nas pokličite na 031 860 138 ali nam pišite na info@lilavila.net )