TEMATSKA PUSTOLOVŠČINA - ANIMACIJSKI PROGAM

Organizacija rojstnodnevne zabave še nikoli ni bila tako preprosta - pokličete, rezervirate termin, pripeljete otroka in nora zabava se lahko začne!
NI vam treba skrbeti glede izdelave tematskih vabil, hrane, pijače, pogrinjkov - za zabavo poskrbimo v celoti.

Animacijske zabave so primerne za otroke od 4. leta dalje, potekajo pa brez prisotnosti staršev, za otroke skrbita najmanj dva animatorja. Vse zabave so interaktivne in prav za vsako igrico potrebujemo sodelovanje otrok, zato vas prijazno prosimo, da upoštevate starostno omejitev.
Starši otroke lahko počakate v kateri od bližnjih kavarn ali v miru opravite nakupe.

Kaj vse je vključeno v paket?

Tematska zabava (za 10 otrok) traja 2,5 uri in vsebuje:

pijačo – sokove in vodo v neomejenih količinah,

pice za otroke – margerite

slane prigrizke – medvedke in pokovko (doplačilo za sadne krožnike),

vse za pogostitev – krožnike, kozarce, jedilni pribor, prtičke,

darilce za slavljenca/slavljenko,

tematska vabila v elektronski obliki,

okrasitev vhoda v igralnico s pompomi in rojstnodnevnim napisom,

★personalizirano svetlečo čestitko na vhodu

2 animatorki; varno, toplo in strokovno vodeno animacijo,

tematsko pustolovščino od začetka do konca zabave, prepletanje interakcijskih tematskih animacijskih vsebin s prosto igro.

Cena paketa: 245 €

Doplačila za dodatke

  • poslikava obraza do 10 otrok: 45€
  • poslikava obraza do 15 otrok: 55€
  •  poslikava obraza do 20 otrok: 65€
  • vsak dodaten otrok (nad 10): 10€/otrok
  • drugi ali dodatni slavljenec: 20€
  • modeliranje balonov: 30€
  • tematski pogrinjek (16 krožnikov, kozarčkov, prtičkov): 16€
  • natisnjena vabila (15 kosov): 7€
  • sadni krožniki: 15€

Tematike zabav

Prav vsak slavljenec je na naših animacijskih zabavah obravnavan individualno: prisluhnemo željam otrok in staršev in ustvarimo unikatno rojstnodnevno animacijo, ki jo prilagodimo starosti otrok, velikosti ter dinamiki skupine in razmerju med spoloma. Naše zabave potekajo sproščeno, otrokom ponujamo spontano in kreativno samostojno igro ob blagem usmerjanju tematskega animatorja*.

Tačke na patrulji - NOVO!

Postani eden izmed junakov, za katerega nobena naloga ni nemogoča, in pod vodstvom Rikija reši svet!

Pokemon zabava - NOVO!

Prelevi se v Pikachuja, premagaj ognjevitega Charmanderja in zbiraj Pokemon žogice - le kaj te čaka v njih?

Ledena zabava in obisk ledene kraljice Else

Zabava polna čarovnij! Elsa te bo naučila začarati čarobni napitek, pomagala ti bo ustvariti bleščeče čarobne paličice in te naučila svoj posebni ledeni ples.

Kako izuriti svojega zmaja

Viking Viki ima zate nalogo: izkazati moraš 3 vikinške vline in dokazati, da zmoreš rešiti uganko in najti zapuščeno zmajevo gnezdo. Ti bo uspelo?

Morska deklica

Zaplavali bomo skozi globine morja, se prebijali mimo alg, zlobnih hobotnic in morskega psa ter iskali čarobne praške, zakopane pod školjkami. Kdo ve, mogoče nam celo uspe rešiti Arielo pred urokom zlobne morske čarovnice Uršule?

Gusarji + iskanje skritega zaklada

Čaka te gusarska pustolovščina! Si dovolj pogumen/a, da premagaš morsko pošast, spiješ strupeno kri morskega psa in se z gusarsko ladjo odpraviš na iskanje zaklada?

Superjunaki (Batman, Spiderman, Hulk ...)

Preobleci se v svojega priljubljenega superjunaka ali superjunakinjo, nauči se posebnih gibov in spremeni svet na lepše!

Ninja želve

Pozor, mutagen gel je izginil! Spremeni se v Donatella, Leonarda, Michelangela ali Raphaela ter svojimi ninja veščinami dokaži, da lahko rešiš svet.

Divja brata Kratt

Rad/a raziskuješ živali? Odpravi se po stopinjah Chrisa in Martina, s pomočjo diskov spreminjaj svojo podobo in reši živalski svet.

Pika Nogavička

Obiskala te bo navihana deklica, s katero se lahko pomeriš v moči in hoji zadenjsko! Da bo še bolj živahno, te bo naučila Pikino pesem, ti pomagala izdelati svojega konjička ter se bosta odpravila na iskanje Pikinega zaklada!

Samorogova zabava

Že imaš svojega samoroga? Če ne, smo pravi naslov zate! Naj te mavrica ponese v čarobni svet unicornov, bleščic in čudežnih napitkov!

Vilinska zabava

Zlobni pirati so vili ukradili zaklad. Pomagaj ji ga najti! V zahvalo te bo naučila izdelovati čisto pravo čarobno paličico in ti pokazala tudi kakšno čarovnijo.

Dinozavrova (raziskovalna) zabava

Nauči se razlikovati med najpomembnejšimi dinozavri, oglej si velikansko dinozavrovo kost in paleontologu pomagaj poiskati izgubljeno dinozavrovo jajce! Za trdo delo na koncu vse čaka nagrada.

Harry Potter

Poštar je prinesel vabilo za šolanje na Bradavičarki - si pripravljen/a na magijo in čaranje urokov?

Čarovnica na zabavi

Čarovnica Lucinda bo priletela iz čarobnega gozda in te naučila prerokovanja iz čarobne krogle. Spremenila vas bo v bitja noči, naučili se boste leteti na metlah, kot nagrado pa boste našli čudežni bleščeči zaklad!

Pižama Party

Je pravi žur! Steklenica resnice, obmetavanje z blazinami, zabavne igre v pižamah, obilica dobre glasbe, glasbenih želja, mikrofona ter ples ob svetlobi disko krogel.

Disko zabava

V Lilavili bomo ustvarili čisto pravi disko! Prižgali bomo disko kroglo in se naučili prav posebne koreografije! Manjkaš samo še ti in tvoji prijatelji, da zažurate ob plesni glasbi.

★ Detektivska zabava

Ojoj, gospa Novak je izgubila svoj dragocen nakit - še dobro, da bo na obisk prišel čisto pravi detektiv! Pokazal ti bo svoje pripomočke, potem pa mu boš pomagal najti izgubljene drage kamne. Na tvoji poti te čaka ogromno zapletenih nalog (nevidna pisala, premagovanje laserjev...), zato se pripravi na kravžljanje možgančkov.

★ Indijanska zabava

HOUGH! Odpotovali bomo v skrivnostni svet Indijancev. Naučili se bomo indijanskega pozdrava ter ustvarili perjanice in si naslikali bojne barve. Ob glasbi bomo priredili zabavo, se naučili indijanskega plesa ter na koncu iskali indijanski zaklad.

Miraculous Pikapolona

Pikapolona bo s pomočjo čarovnij črnega mačkona prebivalce Lilavile (no, in Pariza) branila pred zlobnim Metuljem, ki želi nadzorovati vse okoli sebe. Bo njenim malih pomočnikom uspelo zlobneže spremeniti v prijazne ljudi?

Vilinka Mia in njen samorog

Mia otroke popelje v svoj vilinski svet. Naučila te bo leteti, izdelati magične samoroge, premagovati ovire in poiskati samorogov zaklad.

* Ker so nam naši majhni gostje najpomembnejši, na zabavah zelo upoštevamo mnenja in ideje otrok ter se ravnamo po ritmu in dinamiki celotne skupine, ter si dopuščamo možnost spremembe opisane vsebine posamezne tematike. Na prvem mestu nam je zadovoljstvo malih gostov, in vsako zabavo maksimalno prilagodimo odzivom in interesom otrok. Ko na zabavi dodatno izvajamo poslikavo obrazov je verjetnost odmika od opisane vsebine še večja.

Rezervirajte termin

(Za vsa dodatna vprašanja nas pokličite na 031 860 138 ali nam pišite na info@lilavila.net )