"Hvala, za organizacijo pravljičnega dne za Lori. Bila je tako navdušena, da je komaj zaspala. Super je bilo - za mene pa še bolj, ker je bila organizacija prepuščena vam in sem bila brez skrbi. Hvala vam."

Špela K.

"Pozdravljena Jasminka, v sredo je Manca pri vas praznovala 5. rojstni dan. Hvala celotni ekipi. Zelo sem zadovoljna, ker se je Manca odlično počutila pri vas in vsi njeni prijateljčki. O praznovanju govorijo vsi sploh pa Manca ki bi ponovila se milijonkrat. Najbolj ste me presenetili s toplino in nežnostjo in razumevanjem. Vas bom priporočala in se vidimo drugo leto. ."

Marija L.

"Zelo zadovoljni. Bilo je super. Vse na enem mestu. Veseli in svetli prostori, veliko zanimivih dejavnosti in kar je najpomembneje - veseli otroci. Lilavila, gotovo se še vrnemo.. upam, da tudi kot gostje naših prijateljev."

Karmen

"Aristela je bila zelo zadovoljna in polna vtisov, še danes zjutraj je govorila o zabavi. Super ste!."

Tina F.

"Lepa hvala za zabavo, ki ste jo pripravili za našo M. M. je povedala, da so se zelo lepo imeli, s soprogom pa želiva pohvaliti tudi Vašo profesionalnost in korekten odnos. Lepo vas pozdravljam in vam želim vse dobro,."

Janja

"Že na prvi pogled je prijeten prostor, ki izžareva pozitivno energijo. Zelo prijazni in ustrežljivi zaposleni. Ko pa pride otrok iz njihove zabave, pa veš, da je to to - najboljša rojstnodnevna igralnica."

Saša R.

"Tole vam moram napisat: slavljenka je bila več kot samo navdušena in ostali otroci prav tako. Hvala za odlično pripravljeno zabavo, Pika je odigrala vrhunsko. Hvala za poslane fotografije, lahko objavite."

Urša M.

"Pozdravljena...Kimi je bila navduuuseeeenaaaa!!!!Hvala vam in se najbrz vidimo naslednje leto...Lep pozdrav."

Borka M.

"Želim se vam zahvaliti za odlično rojstnodnevno zabavo, ki ste jo pripravili za našo princeso Leio. Fotografije so pokazale, da so se otroci zelo zabavali, starši pa še malo bolj, saj sta dve uri sproščenega klepeta v tem starostnem obdobju neprecenljivi! Z veseljem vas bom priporočala naokoli, se pa zagotovo naslednje leto vidimo ponovno. Imate odlično storitev, ki je izpeljana zelo profesionalno. Vse pohvale tudi animatrokama, saj sta bili odlični in predvsem zelo srčni! Zelo zadovoljni. Bilo je super. Vse na enem mestu. Veseli in svetli prostori, veliko zanimivih dejavnosti in kar je najpomembneje - veseli otroci. Lilavila, gotovo se še vrnemo.. upam, da tudi kot gostje naših prijateljev."

Urška

" ...a veš, ko ure in ure brskaš po netu in iščeš popoln prostor in popolno zabavo za rojstni dan svojega otročka in živiš v bloku, ter enostavno nimaš dovolj prostora, da bi zabavo organiziral doma?... Rojstnodnevna igralnica LiLaVila je točno to kar je Ljubljana potrebovala... prelep, pisan, svetel prostor v katerem si vsakdo želi praznovati svoj rojstni dan... skakati na napihljivem gradu, uživati v druženju s prijatelji in igranju v različnih tematsko obarvanih kotičkih in zmazati slastno torto na najlepši pikasti mizi doslej!... LilaVila - moj Jure že ve kje bo praznoval svoj naslednji rojstni dan!... ob otvoritvi vse moje čestitke, veliko zadovoljnih otroških obrazkov, pa pomirjenih staršev, ki zdaj končno vedo kje je najboljši žur v mestu!..."

Nina